Formex och Grand hotel

Hallå!

Håller på att fixa med hotellbokningar till Stockholm inför Formex, ska bli så sjukt kul att se allt. Det blir min första gång där. Passar perfekt med en massa Inspo till renoveringar.

Hoppas på att se en massa ljustträ och sammet, gaaah. Har beställt den snyggaste soffan någonsin, jag är KÄR, i en soffa haha. Ska be bolaget skicka en bra bild på den. Det är mycket färg 🙂 Tror det kommer bli mer av det i våra hem i Skandinavien.

Aja, åter till hotellen, ni som läser min Instagram vet att jag alltid bor på Grand Hotel men jag känner att det blir lite tråkigt att alltid åka till samma hotell, bott på Diplomat en gång men blev besviken på att det var ett pyttelitet rum med noll utsikt.

Denna gång har jag bokat det MYSIGASTE hotellet 1 natt, resten av dagarna var fullbokade 🙁

Jag och tjejerna blev uppgraderade förra gången vi var uppe, puh. Det var en stökig helg 🙂

Älskar deras bar där nere!

Och deras frukost. Fan med, blir det grand ändå?! Haha.

jag sitter klar i soffan och ska precis öppna en flaska rött och njuta lite innan middagen! Calvin Klein alltså haha, sååå mkt minnen från när min syster hade det på sig och det var det coolaste som man kunde ha!

Vi hörs sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så kul alltså!! ÄLSKAR San Pedro, urmysigt restauranger och lokalbefolkning och bättre priser =)

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Vad roligt, jag tyckte jag kände igen exteriören och poolen! Vi hänger några kvarter bort om somrarna, Noray heter området. Mina föräldrar har en lägenhet med havsutsikt där som de köpte och totalrenoverade för 3 år sedan. San Pedro är ju urmysigt ? Vi ses i krokarna ?

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej
  Jag har nyligen börjat blogga Här igen , så tänkte jag skulle köra en liten frågestund , gå gärna in och kika och ställ gärna en eller fler frågor . Ha en fortsatt trevlig kväll kram nemo?

  Nemos 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/nemos
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!