Miami pt 1

Har varit i Miami 6 år i rad och tänkte ge er lite tips till restauranger och saker ni bara absolut inte får missa när ni är där och då, jag personligen älskar sådana här tips innan man ska åka någonstans eller som blir avgörande vart man faktiskt åker!

Flyg

Numera finns det direktflyg (halleluja) med Norwegian från Köpenhamn och Stockholm! Då landar ni i Fort Lauderdale som ligger med I95 (väg som går genom hela Florida) ca 25-40 minuter från Miami med bil beroende på trafiken! HYR BIL vad ni än gör haha och navigator! Vi brukar gå via Budget eller Dollar!

BOENDE

Okej, väl framme så hade jag valt att hyra en lägenhet via AIRBNB eller via mäklare (frågas ger jag er deras kontakuppgifter) Det finns fantastiska faciliteter för lägenheter och hotellen i Miami är överprisade och ganska slitna (Tänk 90-tal) där vi har lägenhet heter Downtown och är ett område där ”lokalbefolkningen” bor. Höghus och massa nya restauranger. Vår lägenhet ligger i Icon Brickell (finns bilder från hotel W Vi delar pool mm med gästerna)

Nu har jag inte koll på alla nya som byggt men där finns Vale-parkering, poolområden, gym, restauranger och spa i husen, vad mer kan önskas? Hur skönt är det inte att kunna gå till Publix (deras Ica) och handla hem massa saker till kylen och inte bli ruinerad för en 10 dollars öl nere vid ett stökigt south Beach?

DOWNTOWN

Som sagt, massa skyskrapor och vatten runt alla husen, här simmar VILDA DELFINER, massa sjökor och ödlor haha, otroligt eller hur? Här finns magiska power walks områden. BO HÄR 🙂 Ligger ca 10-20 minuter från South Beach!

Bilden ovanför är från lägenheten, där nere är poolen på vån 15 och vilda delfiner nedanför 🙂

Att power walka nere vid South beach är magiskt också, bilden nedan. Topp från Gina Tricot

Vår lägenhet i Downtown har spa, man kan få behandlingar, njuta i spat och göra sig iordning i en marmordröm där det finns gratis rakhyvlar, schampo, balsam, tops, munskölj osv, kan ni fatta att dem alltid bor så?? Gaaah 🙂

SPA-DELEN

Köpte mysigaste shortsen (köpte två haha) från Urban outfitters, skor från Toms (skönaste) och tröja från HM

Här ovanför ser ni lägenhetens balkong som vi njuter av vår 2 dollars öl haha

Kuddarna köpte vi på IKEA i Miami även utemöblerna! Fraktade ner en ljusstake från Skultuna och finaste muggen från Hilkeindesign!

I nästa inlägg skriver jag lite om restauranger som jag tycker ni ska besöka!

Hoppas ni gilla tipsen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!