hej godingar,
Jag sitter i soffan med en lättöl ( mamma säger att det ska vara bra för amningen , jag älskar öl! Så det passar mig bra haha ) och äter chips, så gott med det salta – känner hur jag sitter och svettas efter att ha pumpat bröstmjölk, man verkligen känner hur extremt mycket energi och hur det sätter igång kroppen! Jag fyllde 120 ml p 8 minuter, så jäkla effektiv är den – jag köte min här – klick vi ska ha det i bilen i fall om att han blir hungrig och jag inte kan stanna och amma! Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra med förvaringen för den måste vara kall så den inte blir dålig, då satt jag och drack ur min glacial flaska och kom på att dessa genialiska flaskor håller kylan i 24-h!!!!!! Så jag häller upp mjölken i flaskan i morgon så håller den kylan hela vägen ner till Skåne!
Ni hittar flaskan här – klick
Den är i rostfritt stål, BPA-fri och giftfri!
Som tack för att min kille är bäst så gick jag och O till butiken och överraskade honom med en av våra favoriträtter när det kommer till pasta – gnocchi! Jag höftar alltid lite med mina recept men ska försöka förklara hur jag gjorde 🙂
Fin korg innan jag la ner bindor och blöjor hahahaha
Ingredienser
Tryffelröra som ni ser på bilden
2 vitlöksklyfort
Halv gul lök
Sparris
Creme fraiche
Burrata
Gnocchi – färsk
Panchetta – finns färdiga kuber i små förpackningar
Jag steker löken för sig tillsammans med vitlöken, plockar bort och steker sen sparris i smör, plockar bort och steker sen panchettan så den blir knaprig och lägger den på papper.
Tryffelröran lägger jag i stekpannan tillsammans med lökblandningen samt en halv creme fraiche – burk.
Gnocchin kokar upp och läggs i röran!
Ner i en stor skål och strö över krispig panchetta, sparris och burratta! TADAAAAA
Nu ska vi fortsätta att packa, så svårt att packa för två veckor nere i Åhus, jag längtar så himla mycket efter hela min familj, de ska ju få träffa Oliver för första gången!!
PUSS